Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Npc leírások

  

Az öreg úrnál lehet minden információt megszerezni a játék alapjairól, hogy zökkenőmentesen tudd elkezdeni a játékot! Fontos, hogy részletesen átolvasd amit a leírás tartalmaz, mert csak így fogy menni a játék neked is gond nélkül! Ezért mindig érdemes nála kezdeni a játékot!

A szabónál van arra lehetőséged hogy kinézetet válts ha meguntad az eddigi megjelenésedet! De vigyázat mert minden alakításnál 80 kreditet elvesz a szabó tőletek!

 

 

 

A fodrásznál lehetőségetek van arra, hogy a hajatokat is megváltoztassátok ha szeretnétek! A változás természetesen itt is kreditbe kerül: a fodrász 20 kreditet veszel tőletek minden alakításkor!

 

A papnál van lehetőségetek a nevetek megváltoztatására, ha esetleg meguntátok már, vagy csak jobb nevet találtatok ki magatoknak! Persze a papnak is fizetni kell a nevetek változtatásáért! Ha a neveteket átváltoztattátok, akkor ahhoz hogy az új név legyen használatban elöbb lépj ki és vissza újra a játékba, mert csak ekkor lép életbe az új neved!

 

 

A postásnál van arra lehetőségetek, hogy a barátaitoknak levelet írjatok! Persze csak azoknak akit felvettetek a barátlistátokra! A levélírás a következőképpen történik: ráklikkeltek  a postás lábára ezután a következő ablakban felül kiválasztjátok az a barátot akinek a levelet szeretnétek írni, és a nevére klikkeltek! Ezután jöhet a üzenet megírása, ha ez megtörtént akkor pedig a levél elküldése gombra klikkelve lehet elküldeni!

 

 

Nála van lehetőségetek étel és ital vásárlására, hogy az energiátok mindig a max-on legyen! A vásárlás a következőképpen történik: ráklikkeltek a pincér lábára, ekkor felugrik egy ablak:

 

 

Itt látható az étlap, innen a bal oldalról kiválaszthatod mit is szeretnél venni és mennyit, persze a krediteidnek megfelelően! A kiválasztott terméket  úgy tudod megvenni, hogy azt amit szeretnél a jobb oldalról ráklikkelsz, ekkor az étel és az ára megjelenik felül, azt is megadhatod még mennyit szeretnél venni belőle, ezt a számot beírod az 1 szám helyére és ezután már csak a hozzáad gombbal véglegesíted a vásárlást! Ha befejezted a vásárlást akkor csak a kész gombra klikkelj és végeztél is!

 

 

A kocsmárosnál van lehetőséged az italvásárlásra nála mást nem lehet venni!

 

 

Az  árusnál minden cuccodat el tudod adni amit a horgászat során kifogtál. Ő cserébe kreditet ad neked! Persze van lehetőség a vásárlásra is nála!

 

 

Nála van lehetőséged a játék során észlelt összes hiba bejelentésére!

 

 

A főpapnál van lehetőséged arra hogy bármely kasztban vagy, visszaváltozz emberré! Ezután persze ha szeretnél ismét valamelyik kaszthoz tartozni arra is van lehetőséged a megfelelő NPC-nél! Figyelem: ha szeretnél ismét emberré változni az 200 kreditedbe fog kerülni!

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 71215
Hónap: 366
Nap: 7